Innovativt og brukervennlig verktøy for akseloppretting

Laserbaserte måle- og opprettingssystemer

MTS er eneimportør og distributør for Easy-Laser AB, som er verdens ledende produsent og leverandør av laserbaserte måle- og opprettingssystemer innenfor høye toleranser.

 
det beste innen akseloppretting

Easy-Laser

Easy-Laser utvikler lettfattelige produkter laget for raskt og enkelt kunne utføre nøyaktige målinger og justere alle typer maskiner med den høyeste presisjonen.

Det finnes et Easy-Laser® akselopprettingssystem for alle behov, fra det enkleste til det mest avanserte for bruk i potensielt eksplosive miljøer. Alle systemene er designet for å være enkle å montere på maskinene. Viktige deler er laget av aluminium og rustfritt stål for å garantere stabile måleverdier og høyeste pålitelighet selv i de tøffeste miljøene.

Geometrisk måleteknologi spenner over et bredt felt. Fra en relativt enkel måling av en bjelke til mye mer kompliserte rettvinkel-målinger av maskinverktøy og kontroller av turbiner for kraftproduksjon. Easy-Laser®-systemer er veldig gode til å løse alle disse typer målinger raskt og enkelt. Det universelle og intelligente designet gir deg mange bruksmuligheter, fordi lasersendere og detektorer er designet for å kunne dreies, roteres og monteres på alle mulige og umulige måter!

© Copyright MTS Norge