Akseloppretting

Innovativt og brukervennlig
verktøy for akseloppretting

Laserbaserte måle- og opprettingssystemer

MTS er eneimportør og distributør for Easy-Laser AB, en verdensledende produsent og leverandør av laserbaserte måle- og opprettingssystemer innenfor høye toleranser.

Easy-Laser utvikler lettfattelige produkter laget for raskt og enkelt kunne utføre nøyaktige målinger og justere alle typer maskiner med den høyeste presisjonen.

Det beste innen akseloppretting

Det finnes et Easy-Laser® akselopprettingssystem for alle behov, fra det enkleste til det mest avanserte for bruk i potensielt eksplosive miljøer. Alle systemene er designet for å være enkle å montere på maskinene. Viktige deler er laget av aluminium og rustfritt stål for å garantere stabile måleverdier og høyeste pålitelighet selv i de tøffeste miljøene.

Akseloppretting er en viktig del av maskinvedlikehold og sikrer at akslinger er i riktig posisjon for å unngå unødig slitasje og redusere risikoen for feil eller havari. Ved hjelp av avanserte laser- og ultralydbaserte måleinstrumenter kan man nøyaktig måle og justere akselposisjoner og sørge for optimal funksjonalitet.

Hos MTS AS tilbyr vi akseloppretting som en av våre tjenester, og vi har 20 års erfaring innen laseroppretting. Vi bruker kun de mest avanserte teknologiene for å sikre høy nøyaktighet og kvalitet.