Geometri

Vi har verdifull kompetanse i faget

Nøyaktig verktøy er halve jobben

Feil i maskineri kan føre til unødvendig tid og penger brukt på reparasjon og vedlikehold. Men med vår geometri måleteknikk kan du forebygge slike problemer og redusere kostnader på sikt. Vi tilbyr nøyaktige og pålitelige verktøy for å måle og analysere geometriske avvik i maskineri, slik at du kan fange opp potensielle feil før de oppstår. Med våre verktøy kan du også sikre at alle komponenter er korrekt justert, noe som igjen fører til en mer effektiv og produktiv arbeidsplass.

Geometrisk måleteknologi spenner over et bredt felt. Fra en relativt enkel måling av en bjelke til mye mer kompliserte rettvinkel-målinger av maskinverktøy og kontroller av turbiner for kraftproduksjon. Easy-Laser®-systemer er veldig gode til å løse alle disse typer målinger raskt og enkelt. Det universelle og intelligente designet gir deg mange bruksmuligheter, fordi lasersendere og detektorer er designet for å kunne dreies, roteres og monteres på alle mulige og umulige måter!

Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hvordan geometri måleteknikk kan hjelpe deg med å spare både tid og penger i din virksomhet.